Salamander: greenEvolution 76 MD

Platforma GreenEvolution 76 Premium se distinge prin inovație și sustenabilitate. Acest sistem de profile oferă un nivel înalt de personalizare, o varietate atractiva de design ṣi materiale.

Cu un aport mare de lumină ṣi confort termic sporit, profilele Green Confort 76 ajută la cresterea calitații vieții individuale. In același timp ferestrele din seria greenEvolution îndeplinesc și criteriile tehnice, ecologice și cele de siguranța.Confort Evolution 76 Premium este un profil de înaltă calitate, care îndeplinește criteriile tehnice, ecologice și de siguranță.

Acesta este dotat cu 3 garnituri de etanșare și o armătură solidă atât în toc, cât și în cercevea, garantând stabilitatea și siguranța ușilor și ferestrelor. Combinate cu un pachet de sticlă superior și o feronerie corectă, profilul greenEvolution 76 oferă performanțe ridicate în ceea ce privește izolarea fonică și termică, precum și securitatea împotriva efracției.

Această soluție este concepută pentru a oferi un raport calitate-pret excelent, astfel încât să fie accesibilă pentru toți clienții care doresc să investească în ferestre și uși durabile, sigure și eficiente din punct de vedere energetic. Coeficient de izolare termică până la 0,73 W/(m2K)

  • Izolare fonică până la 47 dB
  • Clasă de siguranță până la RC3
  • Adâncime constructivă de 76 mm
  • Înălțime vizibilă cercevea 48 mm
  • Înălțime vizibilă toc 70 mm

    Top